Background Image
0 0
Seppie con piselli

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Seppie con piselli

  • 35
  • Medium

Directions

Share

Le seppie con piselli sono un abbinamento perfetto per unire un secondo piatto al suo contorno.

Ingredienti

 

  • 1 kg di seppie
  • 250 gr di piselli
  •  200 ml di passata di pomodoro
  •  prezzemolo
  •  1/2 cipolla
  •  olio di oliva extravergine
  •  sale
  •  vino bianco

 

 

 

(Visited 69 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Peperoni dolci, patate e cipolla di Tropea
next
Parigina
previous
Peperoni dolci, patate e cipolla di Tropea
next
Parigina
Translate »
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here