Background Image
0 0
Gamberoni al guazzetto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gamberoni al guazzetto

Cuisine:
  • 40 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

I gamberoni al guazzetto sono un secondo piatto di pesce molto facile da realizzare e molto, molto saporito. Per una buona riuscita del piatto è fondamentale che i gamberi siano freschi e che si rispettino i tempi di cottura in modo che il nostro guazzetto abbia la giusta consistenza e che i gamberoni siano cotti a puntino.

Potete servire i gamberoni come antipasto accompagnati da dei crostini, come secondo piatto o come sughetto per la pasta.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
CREMA SPALMABILE ALLA NOCCIOLA E AL CIOCCOLATO
next
Baccalà alla cosentina
previous
CREMA SPALMABILE ALLA NOCCIOLA E AL CIOCCOLATO
next
Baccalà alla cosentina
Translate »
Il Sapere del Gusto
Panoramica privacy

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.