Background Image
0 0
Le chiculicchie, ricetta tipica della cucina Lucana

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Le chiculicchie, ricetta tipica della cucina Lucana

Cuisine:

Le chiculicchie, ricetta tipica della cucina Lucana, non sono altro che polpette preparate con patate lesse, salsiccia, sale, pepe nero, parmigiano o pecorino, pane raffermo e infine fritte.

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Le chiculicchie, ricetta tipica della cucina Lucana, non sono altro che polpette preparate con patate lesse, salsiccia, sale, pepe nero, parmigiano o pecorino, pane raffermo e infine fritte.

(Visited 481 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
peperoni cruschi
previous
I peperoni cruschi sono uno dei simboli della gastronomia lucana.
peperoni ripierni
next
Peperoni ripieni
peperoni cruschi
previous
I peperoni cruschi sono uno dei simboli della gastronomia lucana.
peperoni ripierni
next
Peperoni ripieni
Translate »
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here