Background Image
0 0
Carpaccio di Polpo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Carpaccio di Polpo

  • Medium

Directions

Share

Carpaccio di Polpo semplice, leggero e gustoso, velocissimo da preparare.

Potrete servire questa pietanza sia come antipasto che come secondo piatto.

Per la cottura del polpo: 1,2 kg

  • 5 o 6 foglie di basilico
  • 1 0 2 foglie di alloro
  • 1 scalogno
  • 4 o 5 granelli di pepe
  • 2 bacche di ginepro
  • Sale grosso
  • 1 bicchiere di vino bianco
  • 1 tappo di sughero

Condimento per carpaccio di polpo:

  • 4 pomodorini pachino
  • 2 o 3 foglie di Basilico
  • Sale e pepe
  • Aceto balsamico di Modena
  • Olio extravergine d’oliva
(Visited 52 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Macedonia di anguria
next
Peperoni con la mollica
previous
Macedonia di anguria
next
Peperoni con la mollica
Translate »
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here