Background Image
0 0
Parmigiana bianca di patate

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg patate
500 ml besciamella
4 fette prosciutto cotto
50 g parmigiano grattugiato
100 g mozzarella
q.b sale

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Parmigiana bianca di patate

Cuisine:
  • 35 minuti
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

La Parmigiana bianca di patate è troppo buona, cremosa e saporita piacerà a tutta la famiglia, perché si sa che la patata è l’ortaggio più amato da tutti che quasi nessun rifiuta…!!! Perfetta come antipasto o secondo piatto o perché no come contorno.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
MALTAGLIATI CON ZUCCA E GORGONZOLA
next
PENNE INTEGRALI MELA E CURRY CON EDAMAME
previous
MALTAGLIATI CON ZUCCA E GORGONZOLA
next
PENNE INTEGRALI MELA E CURRY CON EDAMAME
Translate »
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here